Als het wennen begint, zetten de (bijna) vierjarigen hun eerste stappen in de basisschool.
De eerste stappen
 Zodra de kinderen vier jaar zijn hebben ze hun plaatsje in de groep gevonden. Dan verandert er veel in hun leventje! En dat geldt ook voor u, de oudersl. Graag willen we u hierover informeren. Zo wordt het voor iedereen een fijne schooltijd!
Onze bouwcoördinator mw. Rini Roes nodigt u, de ouders, waarvan de kinderen bijna 4 jaar zijn, uit voor een koffieochtend in onze aula. Daar krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met andere ouders en vertelt zij aan de hand van een Powerpoint- presentatie wat u en uw kind de komende tijd kunnen verwachten.
Zo vertelt zij over het 10-uurtje, het spelen in de speelzaal, de helpende handjes, het dagritme in de kleutergroepen en nog veel meer. U krijgt ook een kleutergids mee en informatie over het overblijven. Dan kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Tijdens de koffieochtend kunt u natuurlijk ook zelf vragen stellen over alles wat maar met school te maken heeft.  Aan het eind van onze koffieochtend lopen we nog even door de school en kunt u in de kleutergroepen binnen kijken.
We hopen dat u en uw kind zich snel bij ons thuis voelen!

Bij de koffieochtend is uw kind ook van harte welkom. Er ligt altijd speelgoed voor hen klaar en natuurlijk hebben we ook een glaasje limonade.